Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Ксиамен Иалитонг Стоне Индустриал Цо, Лтд

Тел: + 86-592-5223268
+ 86-592-5223958

Факс: + 86-592-5225968

ВхатсАпп : +86 13859955059 (Сопхи) +86 13606008877 (Лили)

Е-маил: екпорт@иалитонг-стоне.цом

Додај: Јединица 1210 12 / Ф Блок Б Лианфа Електронска Плаза, бр. 806 Иуансхан Соутх Роад, Сјамен, Кина

Подне медаљоне направљене од мермера и гранита

Подне медаљоне од мермера и гранита мраморне и гранитске подне медаљоне доступне су у дизајну приказаним на сликама или у сопственом дизајну, нпр. Породични грб или лого корпорације. Мермерне подне облоге обављају наши мајстори у мермеру, граниту или ...

Products Specifications:

Подне медаљоне од мермера и гранита

Медаљони мрамора и гранита су доступни у дизајну приказаним на сликама или у властитом дизајну, нпр. Породични грб или лого корпорације.


Мермерне подне облоге обављају наши мајстори у мермеру, граниту или травертину. Камени медаљони су пројектовани тако да се уклапају у камене подове. Можете да прилагодите било који дизајн мрамора за водени млаз са елементима из других медаљона или граница пода.

Већина подних медаљона може се повећати до било које величине. Ако сте заинтересовани за одређену величину медаља, поднесите нам е-пошту својим дизајном или сликама.

Стандардна камена медаљона дебљина је 17мм. Може се направити у другој дебљини према вашем захтеву. Стандардна дебљина за чврсте мермерне медаљоне је дебљина 15-18мм без алуминијума.

Мермер или гранит који се користи за израду подних медаљона нема линије за фугирање, полирани и заптивни. Камени медаљони могу се уградити на под или зидове и могу се користити као бокови у кухињама или као таблеопс.


Ватерјет камени медаљон направио је камен Ксиамен Иалитонг каменом резањем природних камених плоча помоћу машине за воду, састављене што је могуће чврсто на чврстом подлогу. Каменови су полирани и запечаћени, а између појединачних комада нема размака или фугирања. Не морате бринути о чишћењу фуге или одговарајућих фугама у боји. Расположивост рачунарске опреме за воду омогућава нам да сјечимо камен на невероватно мале толеранције.


blob.pngЗа било какво ново надметање, молимо Вас да нас контактирате на екпорт@иалитонг-стоне.цом
Hot Tags: подне медаљоне од мермера и гранита, добављачи, фабрике, велепродаје, цене